Întrebări Frecvente

MEDITAȚII

Funcționăm tot timpul anului, ca atare înscrierile se pot face oricând. Trebuie avută în vedere corelarea timpului rămas până la evaluare, examen, admitere, cu posibilitatea reală de a ajunge la un nivel corespunzător obiectivului propus.
Pentru toate clasele de la 5 la 12.
La toate materiile școlare pentru care urmează să se susțină un examen, evaluare, admitere - limba română, matematică, biologie, chimie, fizică, informatică, economie, engleză.
Toate grupele sunt restrânse ca număr de participanți, numărul maxim, indiferent de materie, fiind de 5 cursanți. Se asigură astfel o alocare eficientă a timpului profesorului pentru fiecare cursant, un spirit de competiție, lucru in echipă, experiența unor abordări si perspective diferite ale aceluiași subiect.
Ședințele de meditații se fac toată săptămana, inclusiv în week-end. Programul este flexibil. Încercăm să vă punem la dispoziție mai multe alternative de ore și zile pentru aceeași materie, astfel încât să ne apropiem cât mai mult de disponibilitațile dvs. de timp.
Toate ședințele durează 2 ore, indiferent de materie.
În urma fiecarei ședințe, pentru fiecare cursant se va întocmi o fișă care cuprinde mai multe informații relevante legate de evoluția acestuia: realizarea temelor, însușirea materiei, implicarea la oră, precum și anumite aspecte psiho-didactice. Acestea vor fi puse la dispoziția părinților lunar, astfel încât progresele înregistrate să fie ușor cuantificate.
Pentru toate materiile care fac obiectul examenelor de BAC și Evaluare Națională se vor organiza săptămânal simulări începând cu luna martie, in funcție de situația pandemică și solicitări.
Orele de meditații se pot desfășură atât cu prezența fizică cât și online. Locațiile din București sunt: - Locație 1: Ghencea: Bd.Ghencea nr.43 B (Clădirea Ghencea Business Center) - Locație 2: Tineretului: Str. Elena Cuza nr.8

CURSURI

Engleză, franceză, germană, spaniolă, japoneză și informatică.
Înscrierile se fac în primele 10 zile ale fiecărei luni.
Desigur, dacă avem solicitări pentru alte cursuri decât cele pe care le organizăm deja, vom fi bucurși să vă oferim cursul pe care îl doriți.
Fiecare grupă va fi formată din 5-10 cursanți.

Pentru orice nelămurire, sugestie sau întrebare la care nu ați găsit răspuns,
vă rugăm să luați legătura cu noi prin intermediul paginii de contact
sau prin oricare dintre următoarele modalități:

error: Conținutul este protejat !!
X
Whatsapp Messenger!
1
Ai nevoie de ajutor?
The College | Cursuri si Meditatii
Salut,
Cu ce te putem ajuta?