Termeni si Conditii

Politica de confidentialitate

In vederea asigurarii dreptului la protecția datelor cu caracter personal în concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei, va punem la dispozitie urmatoarele aspecte ale Politicii de Confidentialitate Periodic, Politica de Confidențialitate, va fi adaptata si actualizata pentru a reflecta orice modificări ale modului în care vor fi prelucrate datele cu caracter personal sau orice modificări ale prevederilor legale.
În cazul oricărei astfel de actualizari, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va invitam sa verificati periodic continutul acesteia.

Operatorul datelor

The College este denumirea comerciala a S.C. Infinity Media Alliance S.R.L.
Pentru orice aspect legat de Politica de Confidentialitate puteti contacta
Responsabilul The College cu protecția datelor la adresa de e-mail office@thecollege.ro

Informatiile care vor fi prelucrate Avand in vedere specificul actiunilor dvs in interactiunea cu siteul nostru, datele ce vor fi colectate si prelucrate se impart mai multe categorii:
Date cu caracter personal obtinute ca urmare a accesarii siteului:
– data accesarii, ora, durata vizitei, domeniile de interes

Date cu caracter personal determinate de informatiile de care sunteti interesat:

– date de identificare rezultate prin accesarea formularului de contact : nume,
adresa, telefon, adresa mail

Date cu caracter personal rezultate in urma solicitarii unui serviciu:
– serviciile care fac obiectul interesului dvs: preturi, detalii facturare, metoda de plata, plati, carduri bancare
– cursul dorit, data si ora la care doriti sa participati la cursul respectiv, etc

Scopurile prelucrarii datelor

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
1. Pentru prestarea serviciilor oferite de The College în beneficiul dvs. Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
– crearea și administrarea contului în cadrul platformei thecollege.ro;
– prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea și facturarea acestora;
– solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau la serviciile achiziționate;
– rambursarea contravalorii serviciilor conform prevederilor legale;
– asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la serviciile The College.
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între The College și dvs.
De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.
2. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online.
Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.
Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

3. Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru serviciile care vă interesează.
În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic /mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web.
Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil.
Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.
În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil.
Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin contactarea The College folosind detaliile de contact descrise mai sus. În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială.
În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.
Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

Durata stocarii datele dvs. cu caracter personal

Datele dvs vor fi stocate pe intreaga perioada necesara bunei desfasurari a relatiei determinate de serviciile contractate.In urma incetarii prestarii serviciului respectiv, datele stocate vor fi pastrate si protejate o perioada de timp conform reglementarilor in vigoare referitoare la posibile responsabilitati generate de modul de prelucrare anterioara a datelor După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal
următoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plată/bancare;
– furnizorilor de servicii IT;
– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.
În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Protejarea datelor dvs. cu caracter personal

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.
Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi MobilPay. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS. În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate.
Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru. Drepturile dvs.

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal.

– dreptul de a avea acces la datele dvs personale pe care le stocam si
prelucram
– de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau care au suferit modificari
– dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal daca acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate si prelucrate,daca va retrageti consimtamantul,- atunci cand colectarea si prelucrarea datelor se face pe baza de consimtamant- ,daca va opuneti prelucrarii, daca acestea au fost prelucrate ilegal sau daca datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale
– dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. in cazul in care exactitatea lor este contestata, in cazul in care prelucrarea lor este ilegala dar nu doriti stergerea acestora, in cazul in care acestea nu mai sunt necesare scopurilor pentru care au fost colectate dar nu doriti stergerea acestora
– dreptul la portabilitatea datelor reprezinta dreptul de a solicita furnizarea datelor personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automatsi la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
– dreptul la opozitie reprezinta dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes
legitim al operatorului. In cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, va puteti opune prelucrarii in orice moment.

Plângeri

Aveți dreptul să depunerii unei plângeri la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, aceasta fiind:
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania Telefon:
+40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro.

error: Conținutul este protejat !!
X
Whatsapp Messenger!
1
Ai nevoie de ajutor?
The College | Cursuri si Meditatii
Salut,
Cu ce te putem ajuta?